Info gällande covid-19

När vår omvärld inte beter sig som den brukar gäller det att anpassa sig därefter. Lundqvist Trävaru vill självklart ta sitt ansvar och göra det vi kan för att folk i vårt samhälle ska hålla sig friska. Vi gör detta genom att vara uppdaterade, informera anställda om nyheter och genom att respektera folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Läget på kontoret

På kontoret har vi en hög grad av flexibilitet och dessutom den angenäma möjligheten att kunna jobba från hemmet om så skulle krävas. I och med att våra kunder finns överallt runt om i Sverige är vi vana med att kommunicera på distans, vanligtvis via telefon eller mail. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller vill träffas på videolänk via Skype eller liknande.


Skulle ni vara intresserade av att komma och hälsa på önskar vi att ni hör av er innan. Ni hittar oss som vanligt på: info@lundqvisttravaru.se eller 0911 – 480 800


Hur påverkas Lundqvist Trävaru

I dagsläget tuffar vi på och levererar i vanlig takt. Trots detta har vi tagit fram en väl genomarbetad beredskapsplan som ligger redo att sättas i bruk om så skulle behövas.


Lundqvist Trävaru har många goda år i ryggen, med en god likviditet och är därmed väl rustade för en tuffare tid framöver.


Våra leverantörer

I dagsläget är det ingen av våra leverantörer som har några problem att leverera det vi beställer och Lundqvist håller en tät och kontinuerlig dialog för att vara redo om läget hastigt skulle förändras. Vi har även här en backup-plan med alternativa lösningar om vi kommer till det läget.


Samarbetspartners och enreprenörer

Vi för såklart en dialog med våra samarbetspartners för att säkerställa att alla är pigga och krya och har i dagsläget inga problem på den fronten.

BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!