Montage

Med vårt smidiga och standardiserade byggsystem är grundprincipen densamma för alla montage, oavsett vilken byggnadstyp du ska bygga. Tack vare detta kan du välja att själv sätta ihop byggsatsen och spara en slant, eller så kan du överlämna det ansvaret till oss och genom att beställa ett Lundqvistmontage™ till din byggsats.

Våra olika nivåer av utföranden i Lundqvistmontage™

Vill du veta mer om de olika nivåer av utföranden som vi kan erbjuda med Lundqvistmontage™? Nedan hittar du en beskrivning av dem. Kika gärna runt på vår webbplats för att få en uppfattning om vad vi kan erbjuda och vad du vill ha för typ av nivå på montaget, och tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över!

1. Väderskyddat

Montaget har sin utgångspunkt i våra byggsatser och innebär att byggnaden monteras väderskyddad utvändigt. Detta innefattar montering av väggsektioner, takstolar, gavelspetsar, underlagstak, knutbrädor, vindskivor och takfotsbrädor.

LÄS MER OM LUNDQVISTMONTAGE™

2. Färdigt utvändigt

När det väderskyddade montaget är färdigt finns möjlighet att låta snickarna fortsätta färdigställa även övriga utvändiga detaljer. Då monteras yttertak och plåtdetaljer, takavvattning, underspikning, fönster och dörrar med bleck och foder. Takskjutportar och vikportar monterar vi ej.

LÄS MER OM LUNDQVISTMONTAGE™

3. Färdigt utvändigt & isolerat

Vill du ha så mycket som möjligt färdigställt till din byggsats kan vi även erbjuda montage av isolering till väggar och tak. Väljer du detta upplägg så sätter vi givetvis även in ångspärr på insida yttervägg och innertak, glespanel till innertak samt vindavledare nere vid takfot.

LÄS MER OM LUNDQVISTMONTAGE™