Fototävling

Nu är det äntligen dags för den 7e upplagan av Lundqvist Trävarus fototävling. Fina priser utlovas till vinnarna och vi på Lundqvist är fyllda av förväntningar och nyfikenhet på vad ni har skapat!Priser

Vinnaren kommer att få välja bland 3 olika priser som listas nedan. Vidare kommer 2an och 3an att vinna ett presentkort från Ikea till ett värde av 1,000 kr.

Hur gör jag för att delta?

Det enda som krävs för att du ska få vara med i tävlingen, är att du är tidigare kund hos oss på Lundqvist. Tävla gör du genom att:

  1. Ta så bra bilder som möjligt av byggnaden.
  2. Skicka bilderna till johan@lundqvisttravaru.se antingen per mejl alternativt wetransfer* om bilderna är stora. Bidraget ska vara inskickat senast den 16e oktober 2022.

Sex finalister kommer att utses av en jury bestående av Lundqvists personal. Vinnaren kommer sedan att koras genom en omröstning på vårt Instagramkonto @lundqvisttra.

 

*Gå in på https://wetransfer.com/ där du kan ladda över filerna. Hör av dig till johan@lundqvisttravaru.se vid oklarheter.

 

3 tips från fotografen

  1. Städa, städa, städa, går inte att nog förtydliga hur viktigt det är att ha plockat undan allt bråte runt omkring det objekt som ska fotas, tänk ”less is more”.
  2. Fota när det är bra väder ute, blir ofta en bättre känsla i bilden då.
  3. Se till att få med minst 1 helhetsbild, där gärna lite miljö/omgivning kommer med. Har ni en ritning över planlösningen får ni gärna skicka med den.

Lundqvist på Instagram

Vi kommer att informera om fototävlingen löpande i vårt Instagramflöde och framför allt kommer vi att hålla the grand finale genom en omröstning bland våra följare. Klicka dig vare till vårt –>instagramflöde<–

BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!