Grundentreprenader

Gjuta en betonggrund på egen hand? Det är en utmaning som inte alla tar sig an utan att tänka två gånger. Men ingen oro, vi på Lundqvist står redo att rycka in! Vi är glada att kunna säga att vi nu utökat vårt erbjudande, med fler val av grunder för även de mer komplexa byggnaderna. Här kan du läsa med om vad det innebär och om du har fler frågor – tveka inte på att höra dig!

Vi erbjuder nu priser på tre olika typer av grunder direkt i vår 3D-konfigurator: standardgrund, garagegrund och husgrund. Här är en kort sammanfattning av vad som ingår i varje grundtyp:

  1. Standardgrund
    Standardgrunden gjuts plan med sloda och laser, och betongen lämnas obearbetad (ingen slipning eller glättning). Detta är ett kostnadseffektivt alternativ för mindre krävande konstruktioner.
  2. Garagegrund
    Våra garagegrunder gjuts och därefter glättas normalt betongen för att få en fin ytfinish. Priset inkluderar fall mot en golvbrunn, men om fler golvbrunnar önskas kan vi räkna fram det priset manuellt.
  3. Husgrund
    Husgrunden gjuts plan med sloda och laser utan efterföljande glättning eller slipning. Det görs ett lokalt fall för golvbrunnar, i våtrummen krävs dock spackling i efterhand vilket inte ingår . Servis för vatten och avlopp samt ett kabelrör för inkommande el ingår, liksom vatten/avlopp till ett badrum, ett kök, tvättmaskin och VP/VVB samt golvvärmeslang och fördelarskåp. Om huset kräver fler avsättningar får vi beräkna det priset manuellt.

Observera att markarbete endast inkluderar en avtäckning på 300 mm och en kapillärbrytande grusbädd. Om större ingrepp behövs kan detta avtalas direkt med grundentreprenören.

För mer detaljerad information om vad som ingår i entreprenaden, se vår leveransbeskrivning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en stark och hållbar grund för ditt byggprojekt!

BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!