Invändig materialsats

Är ni intresserade av mer tillval från oss på Lundqvist Trä?

Här nedan kan ni läsa vad vi har att erbjuda. Tveka inte att höra av er om ni vill veta mer.

Innerväggar & skivmaterial

Till alla våra byggsatser kan vi skicka reglar, isolering samt skivmaterial för innerväggar. Det blir då mängdat och utkört hem till dig som kund.

Läs mer om våra innerväggar och skivmaterial

Innerpanel

Vi är stolta återförsäljare av Norrlands Trä. Här hittar ni fina paneler till väggar och tak. Välj bland massa färger och olika paneltyper.

Läs mer om våran innerpanel

Innerdörrar

Innerdörrar är för många en viktig detalj för husets insida. Här finns möjlighet att skapa karaktär eller bara enkelhet genom små medel.

Läs mer om våra innerdörrar

Kök

Våra kök levereras av Vedum. Ett varumärke och en produkt vi känner linjerar med vår syn på kvalitet, enkelhet och långsiktig design. Tveka inte att skriva en rad så berättar vi mer om dessa smakfullt och prisvärda kök.

Läs mer om våra kök

Innertaksskivor

Stilrent tak som du enkelt monterar själv. Kan användas som tak i alla utrymmen där det inte ställs krav på fuktbeständiga material. Takskivorna har måtten 12x600x1200mm.

Läs mer om våra innertaksskivor

Kaminer

Kamin till dagens hem blir allt mer efterfrågat. Passande att kunna kombinera en extra mysfaktor och en lägre energiförbrukning i samma.

Läs mer om våra kaminer

Innergolv

Ge ditt hus en personlig och lyxig prägel. Med ett robust parkettgolv eller ett slitstarkt vinyl- eller laminatgolv kommer boningen få en varm och inbjudande känsla oavsett kulör eller utrymme.

Läs mer om våra innergolv

Invändig plåt

Invändig plåt är ett supertrevligt tillval för dig som vill skapa en enkel och stilren lösning passande garage och maskinhall.

Läs mer om våran invändiga plåt

Vindstrapp

Invändig vindstrapp som ni enkelt kan montera i garaget eller fritidshuset. Praktiskt för dig som vill skapa en enkelhet mellan boningen och kallvinden.

Läs mer om våran vindstrapp

BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!