juni 24, 2020

Lundqvistmontage™ grunder

Grundläggning

För att kunna välja grundentreprenaden måste tillvalet "Grundpaket" vara valt som finns under Steg 3 Tillägg i menyn.


Vi lämnar pris på tre olika typer av grunder här i 3D:n. Vanlig ”standardgrund”, ”garagegrund” och ”husgrund”. I leveransbeskrivningen finns det listat i detalj vad som ingår i entreprenaden. Här kommer dock en kort sammanfattning av de olika grunderna:


Standardgrund

Standardgrunden gjuts plana med sloda och laser. Betongen lämnas obearbetad, dvs ingen slipning eller glättning.


Garagegrund

Våra garagegrunder gjuts och därefter glättas normalt betongen för att få en fin ytfinish. Fall mot en golvbrunn räknas med i priset. Om fler golvbrunnar önskas, kan vi räkna fram det priset manuellt.


Husgrund

Våra husgrunder gjuts plana med sloda och laser, vilket innebär att de inte glättas eller slipas i efterhand (vanligtvis läggs ett golv på plattan vilket gör detta överflödigt). Det görs ett lokalt fall för golvbrunnar, i våtrummen krävs dock spackling i efterhand vilket inte ingår i den här entreprenaden. Servis för vatten och avlopp samt ett kabelrör för inkommande el ingår. Vidare ingår följande avsättningar:

  • vatten/avlopp till ett badrum
  • vatten/avlopp till ett kök
  • vatten/avlopp till tvättmaskin och VP/VVB.

Golvvärmeslang och fördelarskåp ingår.

Om huset kräver fler avsättningar, får vi beräkna det priset manuellt.


Eftersom det inte går att förutsäga hur marken ser ut hos just hos dig, måste vi göra en avgränsning gällande markjobbet. Vi inkluderar en avtäckning på 300 mm och fyller sedan på och packar en kapillärbrytande grusbädd som grunden kan stå på. Skulle ni behöva göra ett större ingrepp än så kan detta avtalas direkt med grundentreprenören.


BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!