december 3, 2020

Välkommen ombord Staffan!

Tisdagen den 1 december signerades alla papper som kungjorde att Staffan Persson träder in som ny delägare hos oss på Lundqvist.

Finansmannen Staffan Persson började sin karriär på 80-talet inom bankvärlden och har sedan dess primärt jobbat med investeringar via investmentbolaget Swedia Capital AB. Ett bolag vars portfölj legat tungt inom framför allt techsektorn i såväl noterade som onoterade bolag. Idag är Staffan ett erkänt namn inom branschen och förväntas tillföra erfarenheter från såväl börsnoteringar som internationalisering.
- Teamet hos Lundqvist har framgångsrikt digitaliserat ett snart hundra år gammalt industriföretag till ett tillväxtbolag som mer påminner om nya erans techbolag. Vi skulle själva vilja bygga vår villa, fritidshus eller garage via Lundqvist plattform. Bolaget har via disciplinerad kostnadskontroll kunnat finansiera sin tillväxt. Vi är glada och förväntansfulla över att vara med som ägare framåt, säger Staffan Persson

 

Det senaste decenniet har vi omsättningen med ca 900% och det finns inga planer på att dra ner på takten. Idag är vi marknadsledande inom segmentet komplementbyggnader och under vår dryga 80-åriga historia tagit en position som en banbrytande branschinnovatör. Sedan 1 år tillbaka flyttade vi in i den nybyggda fabriken Trähallen ute på Haraholmen utanför Piteå. Den nya fabriken i kombination med bolagets satsningar på att utveckla nästa generations digitala kundupplevelse, ska hjälpa företaget att gå från miljoner till miljarden.
 - Det känns fantastiskt roligt och skönt att en person som Staffan delar vår bild av vad som är möjligt att åstadkomma i byggbranschen. Med Staffan blir vi strategiskt starkare och känner oss mer trygga i att lägga in nästa växel mot vår vision att revolutionera branschen, säger Samuel Holmström VD på Lundqvist Trävaru.

BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!