Systemutvecklare

Vill du bli en del av Sveriges smartaste och mest innovativa byggföretag? Just nu förstärker vi utvecklingsteamet och söker en systemutvecklare som vill vara med och bygga vidare på vårt digitala och 3D-baserade byggsystem.

+ OM BOLAGET

Lundqvists grundades 1936 men 2014 var året då verksamheten digitaliserades. Vi var först ut på marknaden med en plugin-fri 3D-konfigurator och har efter lanseringen av tjänsten sett en kraftig tillväxt. Bolaget har gått från 25- till 100 miljoner kronor i omsättning och fortsätter växa i stadig takt, mycket tack vare våra tekniska lösningar. I dag är vi ett av branschens mest innovativa och digitala bolag som består av ett 40-tal glada kollegor, med en snittålder kring 30-strecket. Vi har precis flyttat in i vår nybyggda fabrik för att skapa nästa generations kundupplevelse – och för att lyckas med det behöver vi duktiga systemutvecklare. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa!

 

+ TEKNOLOGIN

Teknologin som du kommer att vidareutveckla utgör kärnan i vår affärsmodell. Tack vare den kan kunderna designa och rita egna hem, få en fast prisbild och bygglovsansökningar när de beställer sina bostäder.

 

Den teknologiska plattformen är under konstant utveckling och du kommer ha varierande och roliga arbetsuppgifter där du kan bidra till utformningen av bolagets framtid. För oss är det viktigt att du får en god förståelse för verksamheten och framförallt är du en viktig pusselbit av ett team som bygger någons hem. Våra kunder bygger sina hus i syfte att de ska hålla en livstid och då är det viktigt att såväl vuxna som barn ska kunna känna sig trygga med det vi gör.


 I slutet av dagen kan du gå ut på fabriksgolvet för att se och känna på hus som våra kunder har beställt via byggsystemet som du har utvecklat – det är något som få systemutvecklare kan säga om sitt arbete.

 

+ DIN ARBETSROLL

Din roll är att fortsätta att digitalisera vår verksamhet. Det kan handla om att hitta nya sätt att kommunicera information smidigt till fabriken eller att optimera lastning av lastbilar eller att stödja säljverksamheten genom vidareutveckling av vårt säljssystem.


Du kommer dessutom få vara med att utveckla vår nästa generation av system där skalbarhet står i fokus.

 

Detta system kommer möjliggöra försäljning och hantering av mer komplexa hustyper och entreprenader, samt agera som en plattform för andra i byggbranschen. Har du själv idéer på spännande lösningar lyssnar vi mer än gärna.

 

+ ARBETSUPPGIFTER:

  • Programmering och problemlösning i PHP & C#-baserade miljöer.
  • Skapande av vår nya plattform.

 

Är det så att du inte kan allt men ändå är nyfiken på oss och uppgifterna. Hör av dig!

 

+ FÖRMÅNER

Vi har en detaljerad förmånsplan. Fråga oss gärna för mer för detaljer. Här kommer några höjdpunkter:

  • Plugglön för studier på fritiden - 1500 kr per studievecka
  • Betalda läkarbesök - vi bryr oss om din hälsa
  • Full flextid
  • Möjlighet att arbeta hemifrån

 

+ DÄRFÖR SKA DU SÖKA

  • Innovativ arbetsplats
  • Bra möjligheter till kompetensutveckling
  • Vi är ett framtidsbolag
  • Schysst arbetsmiljö och trevliga kollegor

 

SÖK HÄR

Skicka din ansökan till jobb@lundqvisttravaru.se

Urval och intervjuer sker löpande.

 

För mer frågor om tjänsten kontakta:

Jens Lundqvist

0702500616

jens@lundqvisttravaru.se

 

(Vi arbetar kompetensbaserat i hela rekryteringsprocessen och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.)