Lundqvistmontage™ villa

Vi hjälper dig gärna med att bygga upp väggarna, taket och se till att du har ett skal som både är isolerat men också tätt så att det inte regnar in. Eller varför inte låta oss hjälpa till med allt och göra det nyckelfärdigt åt dig?
På den här sidan kan du läsa mer om just vårt Lundqvistmontage™ villa.

Wow! Det är känslan när det är dags att bygga ett nytt hem. Att helt och hållet få sätta sin prägel på hur det känns att låsa upp dörren och kliva in i huset till att stå vid spisen och laga mat är obeskrivlig. Det är mycket som ska fixas och göras innan ett hus är klart. Med vårt villablocksystem är grundprincipen att köpa ett hus i färdigt utvändigt och isolerat utförande precis som du alltid drömt om att ha det.

Vädersäkrat eller Nyckelfärdigt
Nu kan du också överlämna det ansvaret till oss och beställa ett Lundqvistmontage™ villa till din byggsats. För ibland är det rätt härligt att få hjälp av proffs.

Ett Vädersäkrat skal ger er möjlighet att jobba vidare med insidan i lugn och ro. Det betyder att du låter oss hjälpa dig med ett montage av våra villablock där vi reser ert hus och färdigställer utvändigt med fönster, dörrar, yttertak med mera. Även taket blir isolerat på plats med lösull. Som kund kan ni då börja uppbyggnaden av innerväggar och övriga moment på insidan som kvarstår. Här får ni fria tyglar att inreda ytskikt som kök, badrum m.m. sett till bestämd planlösning

Önskar du hjälp med det mesta?
Bra! Det hjälper vi också gärna till med i vissa geografiska områden. I vårt Nyckelfärdiga koncept så håller vi dig i handen så att när du öppnar dörren till ditt nya hem så är allt på plats. Köket finns där redo att bjuda hem vänner och bekanta. Potatisgratängen får du dock fixa själv.

Nyfiken på att veta mer? Hör av dig!

Leverans- och montagetid
Montagevecka bestäms i samråd mellan montörer och montageansvarig hos Lundqvist Trävaru AB. Kunden och säljaren hos Lundqvist Trävaru bestämmer vid beställningstillfället en preliminär leveransvecka för byggsatsen. Montage påbörjas normalt sett senast två veckor efter att byggsatsen blivit levererad. Den preliminära leveransveckan av byggsatsen kan komma att justeras baserat på vilken vecka entreprenadarbetet kan påbörjas, dock alltid i dialog med dig som kund.

Varför välja Lundqvistmontage™?

Kan du inte montera detta själv? Eller duger inte vilken snickare som helst till att sätta ihop den byggsats du funderar på att köpa? Självklart kan du både montera själv eller anlita egna snickare.

Anledningen till att vi erbjuder Lundqvistmontage är för att underlätta för dig som inte vill samordna och ta ansvar för snickare, eller för dig som känner att du inte har kunskap eller tid att montera själv.

När du väljer ett Lundqvistmontage ingår dessutom även 10 års garanti på i princip hela byggnaden.

Detta eftersom vi då kan säkerställa att den färdiga byggnaden är fackmannamässigt monterad och uppfyller gällande krav och byggnormer enligt svensk bygglagstiftning. Mer info angående omfattning och förutsättningar finns att läsa på sajten.

Vi vill erbjuda en montagetjänst som, likt resan fram till beställning av byggsatsen, ska vara en trevlig upplevelse! Vi arbetar därför ständigt med kvalitetssäkring och personlig kontakt med de montörer vi använder. Därför hoppas vi att dessa montörer både är de som är absolut bäst på att montera våra byggsatser och även de som är trevligast för er som kund att ha hemma på gården.

Sammanfattningsvis handlar det alltså om att du som kund ska kunna lägga över det stora ansvaret på oss och känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört, på ett enkelt och trevligt sätt!BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!