Lundqvistmontage™ småblock

Ibland är det skönt att låta andra göra jobbet. Vi gör det gärna!
I dagsläget kan vi erbjuda tre olika nivåer på montage – allt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst, både tidsmässigt och ekonomiskt.
Nedan kan du läsa om våra olika utförandegrader på Lundqvistmontage™.

 

Med vårt smidiga och standardiserade byggsystem är grundprincipen densamma för alla montage, oavsett vilken byggnadstyp du ska bygga.

Läs igenom, fundera på vad som passar dig bäst och sedan kan du enkelt få pris för montaget på just din byggsats, direkt i vår 3D-kalkylator!

1. Stomrest
Montaget har sin utgångspunkt i våra byggsatser och innebär att byggnaden monteras väderskyddad utvändigt. Detta innefattar montering av väggsektioner, takstolar, gavelspetsar, underlagstak, vindskivor och takfotsbrädor. Bildligt talat skulle en kunna säga att byggnadens skelett blir monterat.

2. Färdigt utvändigt
När det väderskyddade montaget är färdigt finns möjlighet att låta snickarna fortsätta färdigställa även övriga utvändiga detaljer. Då monteras yttertak och plåtdetaljer, takavvattning, underspikning, fönster och dörrar med bleck och foder. Nu får regnet komma då byggnaden är tät.

Takskjutportar och vikportar monterar vi ej.

3. Färdigt utvändigt och isolerat
Vill du ha så mycket som möjligt färdigställt till din byggsats kan vi även erbjuda montage av isolering till väggar och tak. Väljer du detta upplägg så sätter vi givetvis även in ångspärr på insida yttervägg och innertak, glespanel till innertak samt vindavledare nere vid takfot.

Vill du ha ytterligare hjälp? Hör av dig, vi är proffs på att hjälpa till.

Leverans- och montagetid
Montagevecka bestäms i samråd mellan montörer och montageansvarig hos Lundqvist Trävaru AB. Kunden och säljaren hos Lundqvist Trävaru bestämmer vid beställningstillfället en preliminär leveransvecka för byggsatsen.

Montage påbörjas normalt sett senast två veckor efter att byggsatsen blivit levererad. Den preliminära leveransveckan av byggsatsen kan komma att justeras baserat på vilken vecka entreprenadarbetet kan påbörjas, dock alltid i dialog med dig som kund.

Varför välja Lundqvistmontage™?
Kan du inte montera detta själv? Eller duger inte vilken snickare som helst till att sätta ihop den byggsats du funderar på att köpa? Självklart kan du både montera själv eller anlita egna snickare.

Anledningen till att vi erbjuder Lundqvistmontage är för att underlätta för dig som inte vill samordna och ta ansvar för snickare, eller för dig som känner att du inte har kunskap eller tid att montera själv.

När du väljer ett Lundqvistmontage ingår dessutom även 10 års garanti på i princip hela byggnaden.

Detta eftersom vi då kan säkerställa att den färdiga byggnaden är fackmannamässigt monterad och uppfyller gällande krav och byggnormer enligt svensk bygglagstiftning. Mer info angående omfattning och förutsättningar finns att läsa på sajten.

Vi vill erbjuda en montagetjänst som, likt resan fram till beställning av byggsatsen, ska vara en trevlig upplevelse! Vi arbetar därför ständigt med kvalitetssäkring och personlig kontakt med de montörer vi använder. Därför hoppas vi att dessa montörer både är de som är absolut bäst på att montera våra byggsatser och även de som är trevligast för er som kund att ha hemma på gården.

Sammanfattningsvis handlar det alltså om att du som kund ska kunna lägga över det stora ansvaret på oss och känna dig trygg i att allt blir korrekt utfört, på ett enkelt och trevligt sätt!
BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!