Så här bygger man

När byggsatsen väl har levererats börjar det roligaste – själva byggandet! Du behöver inte vara professionell snickare för att bygga ditt drömhus. Med Lundqvist Trävarus enkla byggsystem kan du och dina närmaste lätt sätta ihop ett normalstort hus. Med  lite eget härligt engagemang kommer ni kunna stoltstera med att det faktiskt var ni som byggde det här garaget, fritidshuset, stallet eller maskinhallen. Så våga ta steget och gör verklighet av dina byggdrömmar!

Kolla in våra montagefilmer!

Nedan följer fyra instruktionsfilmer som förklarar de första momenten i monteringen av våra byggsatser. Se filmerna som ett komplement till den monteringsanvisning vi skickar tillsammans med leveransen av byggsatsen.


Steg 1. Så här monterar man syllen


Steg 2. Så här monterar man väggarna


Steg 3. Så här monterar man hammarbandet


Steg 4. Så här monterar man takstolar & gavelspetsar


När du bygger själv

Om du är en av de händiga personerna som planerar att bygga ditt dubbelgarage själv, kan vi erbjuda dig en komplett byggsats som du kan montera under en helg. Våra leveranser innehåller en detaljerad monteringsanvisning som beskriver stegen på ett enkelt och tydligt sätt. Men om du stöter på några problem eller har frågor under byggprocessen, tveka inte att höra av dig till oss! Vi är alltid glada att hjälpa till. Ring oss på 0911-480820 eller kontakta vår kundtjänst, som är tillgänglig för dig när som helst.


För mindre byggnader behöver du ingen maskinell hjälp för att bygga, men när det gäller större byggnader rekommenderar vi användning av en lyftmaskin för att hjälpa dig med takstolar och gavelspetsar. Vi vill se till att du får en smidig och effektiv byggprocess, så tveka inte att kontakta oss om du behöver något hjälpmedel eller rådgivning kring ditt bygge. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar!

BEGÄR OFFERT

Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig!