Montering

När byggsatsen väl har levererats så börjar det roligaste – själva byggandet! Grundtanken med vårt byggsystem är att det ska vara så enkelt att montera att en händig privatperson med lite hjälp av ett par snälla släktingar och vänner lätt ska kunna resa en normalstor byggnad.

Filmklipp rörande montage

Nedan följer fyra instruktionsfilmer som förklarar de första momenten i monteringen. Ni kan se dem som ett komplement till den monteringsanvisning vi skickar med byggsatsen.

Montering av syll


Montering av väggblock


Montering av hammarband


Montering av takstolar & gavelspetsar


Montera själv
Byggsatsen till exempelvis ett normalstort dubbelgarage brukar två till tre händiga personer stomresa under en helg. Till leveransen medföljer en monteringsanvisning som i enkla, tydliga steg beskriver hur monteringen går till. Om det ändå uppkommer frågor vid montaget så hjälper vi gärna till! Slå då en signal på 0911-480820 eller ta "kontakt" med någon hos oss som du tycker ser trevlig ut. För en mindre byggnad krävs inga större maskiner (exempelvis traktor) vid montering, men om du ska bygga större byggnader så kan en lyftmaskin vara till hjälp när takstolar och gavelspetsar ska på plats.